20 Apr 2015

ready, aim, sparo!


Aikaa on kulunut jo jokunen vuosi ja jokainen hahmomme on kokenut jälleen suuria muutoksia elämässään ja moni ystävä on tavannut tuonelan herran.

Noah, perheensä menettänyt ja Herran armollinen palvelija, rakastui hellään Gabrieliin, jonka Noah pelasti hyökkäykseltä ollessaan suojassa. He löysivät tiensä muun ryhmän luokse ja pääsivät aloittamaan yhdessä uutta alkua. Heille siunaantui poikavauva nimeltään Michael.
Eräänä harmaana päivänä maantierosvot hyökkäsivät Noahin ja hänen perheensä kimppuun. Vaikka Noah yritti puolustaa perhettään ja menetti samalla näkönsä vasemmasta silmästä, veivät rosvot Gabrielin ja Michaelin mukanaan. Noah löysi myöhemmin heidän silvotut ruumiit ja hautasi heidät, niin kuin he ansaitsivatkin tulla.
Noah raivostui Herralleen. Ei hänen perheensä ansainnut tulla tapetuksi, eikä ainakaan niin raa'alla tavalla. Noah luopui uskostaan ja pasifistisesta asenteestaan ja veisti itselleen jousipyssyn. Hän myös erakoitui henkisesti.

Lisa menetti hänelle läheisimmän ryhmäläisen, Chadin. He molemmat olivat etäisiä ja orpoja. Chadin kuoltua Lisa alkoi harhailla itsekseen erossa muusta ryhmästä. Hän saattoi palata päiviä myöhemmin nääntyneenä ja rähjäisenä. Vähäpuheinen Lisa sulkeutui kokonaan muilta.
Hän myös hävitti kaikki avain muistot muista perheistä, kun ne eivät enää tuoneet hänelle minkäänlaista kuuluvuuden tunnetta.

Angel, joka ei koskaan kokenut olevansa naisellinen, alkoi Gabrielin kuoltua ruokkimaan ryhmää. Hän valmisti kaksi kertaa päivässä muille aterian, jonka aikana kukaan ei koskaan puhunut mitään. Ruoan jälkeen kaikki palasi jälleen ennalleen.
Angel joutui hyökkäyksen kohteeksi, mutta muiden nopeiden reaktioiden ansiosta Gabriel selvisi hengissä.

Ryhmän uusin jäsen Alexandra aka Alex karkasi omiensa joukosta, joka koostui hänen kouluaikaisista ystävistään ja heidän likaiset työt tekevästä, entisestä sotilaskapteenista. He ryöstivät muita ryhmiä ja asuttivat vanhaa siiloa.
Alex ei voinut sietää ystäviensä pinnallisuutta ja näkemyksiä ja eräänä yönä lähti muiden nukkuessa. Hän pääsi jopa ohittamaan kaapin kokoisen henkivartijan.
Pienten välikohtausten jälkeen Alex löysi paikkansa hiljaisten matkaajien joukosta.

Kuvista 4, 15, 18 ja 23 ovat Heidin ja Pekan kuvaamat :--)) kiitos kaikille ihanille, jotka olitte mukana ja jotka nyt katsotte näitä kuvia (toivottavasti hyvällä asenteella).

No comments :

Post a Comment

Back to Top